TMS Ringsted forlænger med flere spillere

©TON 290308
  HERRE HÅNDBOLD NORDSJÆLLAND MOD TMS
©TON 290308 HERRE HÅNDBOLD NORDSJÆLLAND MOD TMS

Håndbold : Nye profiler er på vej til Midtsjælland, men klubben satser også fremover på økonomisk styring og talentudvikling på et højt niveau, skriver klubben i en pressemeddelelse.

TMS har netop forlænget aftalerne med 12 af spillerne omkring klubbens nuværende ligahold, og klubben kan i løbet af kort tid føje flere profiler til truppen.

– Vores strategi er klar, siger formand for TMS Ringsted Håndbold, Henrik Dudek.

– Vi står for økonomisk styring og talentudvikling på så højt et niveau, at Ligahåndbold er en integreret del af målsætningen som øverste sportslige ramme. Processen startede i denne sæson, og beviserne kan allerede nu leveres i små doser. Således er det ikke blot "varm luft" – men en troværdighed, der skal bygges på fremover i TMS Ringsted.

Inden sæsonen justerede TMS Ringstedd indtægter og udgifter. Det havde på den korte bane sportslige konsekvenser, da flere spillere valgte at forlade klubben.

Nu er der mere lys, og klubben binder nu flere af de unge spillere på kontrakter. Stig Bugge, Nikolaj Værnskjold og Nikolaj Petersen bliver alle indlemmet i ligatruppen på trods af, at deres alder berettiger til et år mere i U18 Ligaen. Stig Bugge bliver fasttømret på ligaholdet og har allerede vist sit høje niveau både på U19 landsholdet og i flere ligaopgør for TMS Ringsted.

På venstre fløj har Lasse Uth markeret sig fremragende i sit første senior år, og med de to rutinerede spillere Mads Knutzon og Jesper Fredin ser det fornuftigt ud på denne position.

Troels Jørgensen, Rune Poulsen og Jonas Wermuth har ligeledes forlænget deres engagement og giver således det unge islæt bæredygtighed i bagkæden. Hertil kommer stregspilleren Rasmus Wegmann, der allerede har utallige ligakampe på bagen.

På højrekanten er det lykkedes at forlænge aftalen med Lars Agersted, der er ved at være sin skade kvit.

I målet har Brian Jørgensen valgt at fortsætte karrieren i klubben, og i skrivende stund arbejdes der på en forlængelse med Morten Fager.

I yderkanten af den nuværende trup har Lasse Schmidt og Lasse Krøis skrevet aftale med TMS – to unge spillere, der har gjort det fint på klubbens hold i 2. division.

– Næste step er at få sammensat denne gruppe med profiler, der kan være med til at sikre den sportslige kontinuitet, siger Kristian Kristensen.

– I øjeblikket arbejdes der på netop denne del – og vi vil inden for nær fremtid kunne offentliggøre flere prominente spillere, der passer ind i kulturen, siger Kristian Kristensen.