Tissø satte sig selv under pres

Mændene i 2. division var meget langt fra at få point i søndagens hjemmekamp mod Amager SK og skal vinde næste hjemmekamp torsdag aften.

Foto: MIe Neel, Torben Clausen

Ikke helt uventet måtte Team Tissøs håndboldmænd forlade søndagens hjemmekamp i 2. division mod Amager SK tomhændede.

Gæsterne vandt kampen med 28-23 i meget sikker stil, og mens de med den sejr nærmest forlængede aftalen med 2. division for en sæson mere, satte Tissø sig selv under pres.

Næste hjemmekamp – og den spilles allerede torsdag aften – skal give sejr over HIK fra Hellerup, hvis ikke nedrykningsspøgelset for alvor skal begynde at husere i Tissø-lejren.

Tissø havde chancen – men gik i stå

Team Tissø kom ganske godt ud af starthullerne i søndagens kamp i Hvidebækhallen og havde anført af en sprudlende Jano Wad bragt sig i spidsen med 5-3 efter en halv snes minutters spil.

Hjemmeholdet havde også chancerne til at udbygge forspringet, men træfsikkerheden blev ringere, som kampen skred frem, og pludselig rykkede gæsterne uimodståeligt fra.

Ved pausen førte Amager således med 14-8, og allerede på det tidspunkt stod det klart, at Tissø ikke ville være i stand til for alvor at komme ind i kampen igen.

Brændte straffekast kostede dyrt

Det var blandt andet et par brændte straffekast, der kostede dyrt for Team Tissø, da kampen smuldrede for dem mod slutningen af første halvleg. Jano Wad og Claus Henriksen misbrugte hver sit, og i stedet for to reduceringer og fornyet spænding, skabte gæsterne den store afstand.

Tissø indledte anden halvleg med to hurtige reduceringer, men det var en stakket frist. Amager SK svarede hurtigt igen og havde kampen under fuld kontrol.

Jano Wad var topscorer for Team Tissø med ni mål, heraf de tre på straffekast.