Tines design kommer på Aldis pose

Tine Marie Green fra Hillerød vandt i konkurrence om at designe ny indkøbspose

Tine Marie Green har vundet en konkurrence med sit design til Aldis nye indkøbspose. Pressefoto: Chris Linde
Tine Marie Green har vundet en konkurrence med sit design til Aldis nye indkøbspose. Pressefoto: Chris Linde

26-årige Tine Marie Green fra Hillerød vil i fremtiden se sit eget design i bybilledet på Aldis nye bæredygtige indkøbspose. For blandt flere end 1.200 designs er Tine Marie Greens forslag – sammen med to andre vindere – udvalgt af danskerne i Aldis designkonkurrence.

Aldis designkonkurrence har kørt aktivt fra april til juni med hjælp fra et dommerpanel bestående af skuespiller Niels Ellegaard alias Bjarne fra Aldis tv-reklamer og indretningsarkitekt Mette Helena. I sidste og afgørende runde i konkurrencen var det hele Danmark, som fik muligheden for at få indflydelse på de designs, der bliver trykt på Aldis bæredygtige poser. Danskernes 5.000 stemmer har medvirket til at udvælge de tre vinderdesigns blandt de 15 nominerede, hvor præmien er en gavecheck på 5.000 kroner til Aldi.

Briste eller bære

Normalt deltager Tine Marie Green ikke i konkurrencer, men Aldis designkonkurrence fangede hendes interesse, da hun så tv-reklamen, fortæller hun i en pressemeddelelse:

"Jeg tænkte, 'hvorfor ikke – det kan jo kun briste eller bære'. Og det bar jo så frugt".

Meget stort

Hendes design bærer præg af økologi og genbrug, fortæller hun.

"At folk nu kommer til at gå rundt med mit design på Aldis pose – det havde jeg slet ikke regnet. Det er meget stort for mig," siger Tine Marie Green, som er i gang med at uddanne sig til kok.

Den nye pose lanceres i efteråret.