Tilfredshed efter New Note Festivalen

Foto: Lars Skov, Maja Vindelev

Hillerød: 30 unge, nuværende og tidligere Hillerød-borgere er godt trætte i dag. Siden onsdag har de knoklet fra morgen til aften med at afvikle godt 30 koncerter under New Note Festivalen, og søndag stod den på oprydning i blandt andet Truckhallen og Støberihallen, som har lagt hus til betalingskoncerterne.

– Man er lidt træt bagefter, men det er jo skønt, når det hele er klappet, siger Peder Raarup Jensen, som i styregruppen har haft ansvar for booking af bands samt haft kontakten med samarbejdspartnere.

– Selv festivalen er forløbet rigtig godt, afviklingen har været ok, og der har kun været små problemer som aflysning af en koncert på grund af sygdom, siger Peder Raarup Jensen.

Af de 30 frivillige sidder de 15 i styregruppen, og i den begynder man allerede et par uger efter en overstået festival at planlægge næste års New Note. Og der bliver en New Note Festival i 2013, det lover Peder Raarup Jensen.

Repertoiremæssigt er New Note ved at have fundet sin form, og ifølge Peder Raarup Jensen vil der ikke ske de store ændringer fremadrettet, og han finder også, at musikken appellerer til et voksent publikum og ikke kun de unge.

Også for voksne

– Jeg synes, vi har rigtig godt fat i det voksne publikum. Det så vi med Jacob Fischer i La Perlas gård, hvor der var 80 betalende, og gården var helt fyldt. Jesper Løvdal trak omkring 100 i Støberihallen, ligesom der også var det samme til IKI onsdag aften, siger Peder Raarup Jensen og fortsætter:

– Men vi er jo også sat i verden for at understøtte det musikalske vækstlag, så der vil være musik, som er ny for publikum.