Tid til at booke plads på Birkepladsen

Loppemarked: På grund af diverse konfirmationsfester foregår årets indskrivning til Tisvilde Lokalråds loppemarked på Birkepladsen for første gang den anden søndag i maj og ikke den første.

Ellers kommer det til at foregå som det plejer med mulighed for at sidde eller stå i ventekø på de af Lokalrådet afmærkede kø-pladser. Kl. 09 vil der blive uddelt kø-numre til de, der har siddet og ventet, og det er dette nummer, der gælder, – og ingen andre. Hvis man ønsker at stille sig i kø tidligt, så skal man blive i køen, – man kan ikke bare sætte en stol eller lignende og så gå hjem og sove og så regne med at ens køplads står klar næste morgen. Vil man stå i kø, skal man stå i kø.

Lokalrådet gør opmærksom på, at hver enkelt stadeholder kun kan købe fire stade-pladser i skoleferien, 28/6-9/8, og fire stade-pladser ude for skoleferien. Efter den officielle indskrivning den 11. maj kan man fra mandag den 12. maj og hele maj måned købe resterende pladser ved henvendelse til e-mail: best@os.dk

De 15 chancepladser udloddes kl. 18 på Birkepladsen alle fredage inden en loppelørdag.

Lokalrådet har på grund af en overvældende succes med systemet besluttet at fortsætte med at lade lodtrækning afgøre, hvem der får de 15 chancepladser. Man skal derfor ikke stå i kø om fredagen før kl. 18, men kan komme straks inden dette tidspunkt og – såfremt flere end 15 er til stede – være med til at trække lod om pladserne.

fsp

Søndag 11/5 kl. 09.00

Skt. Helene Skole i Tisvilde