Ti år med C.O. Totalservice

Det er aldrig for sent at prøve nyt. Det mener i al fald Christian Olsen fra C.O. Totalservice, som har videreuddannet sig til kloakmester og som netop har introduceret en helt ny slags skruer på markedet.

C.O. Totalservice kunne i februar fejre 10 års fødselsdag. Entreprenørvirksomheden har i mange år lavet haveanlægsarbejder, men i de senere år har Christian Olsen desuden været kloakmester. Det har været en helt rigtig satsning for det lille familiefirma.

– Der er en nedgang i folks behov for hjælp i haverne, men en opgang på kloakdelen, fortæller Christian Olsen, da Sydsjællands Tidende besøger ham i hjemmet i Stensby.

– Kloakken skal laves, hvis den går i stykker, men en flise, der sætter sig, kan vente, lyder det fra mesteren, der ikke er bange for at sige, at kloakarbejdet i dag er fundamentet for at firmaet har det godt. Men selvom det går godt, har han ingen ambitioner om at udvide yderligere.

– Mit firma skal ikke være større, fortæller han og er ikke bleg for at indrømme at hans hjerte banker for privatkunderne.

– I disse tider er vi ofte ude og arbejde for store virksomheder, men det er ingen skam at sige, at firmaet er bygget op om arbejde for private.

 

Åbenhed essentielt

Christian Olsen er en chef, der værdsætter åbenhed og et tæt bånd mellem ledelse og ansatte..

– Jeg involverer mig i mine medarbejdere, som var vi en lille familie. Det kan jeg godt lide – at man har det godt sammen, siger han og er overbevist om, at det netop er denne indstilling, der har gjort at han altid har haft det han kalder ?super medarbejdere?.

 

Sjovt at prøve noget nyt

På det seneste har han indledt et samarbejde med sin far om nogle store skruer, som bruges til at fundere bygninger og tribuner i jorden.

– Det er sjovt at være med til noget nyt, siger han og håber at få overbevist Vordingborg Kommune om at skruerne vil være ideelle at bruge, når der for eksempel skal sættes lygtepæle op.

miho