Test tennis i Gilleleje

gilleleje: Igen i år arrangerer Dansk Tennis Forbund "Tennissportens Dag" over hele landet med omkring 150 deltagende tennisklubber – og Gilleleje Tennis Klub er med og inviterer alle, der har lyst, både børn og voksne, til at udforske spillet med den gule bold. Eller måske prøve det igen …

Det sker lørdag den 3. maj kl. 14 på klubbens dejlige anlæg Østre Allé 30.

"Sidste år var Tennissportens Dag en stor succes med mange besøgende, der havde nogle morsomme timer med introduktion, instruktion, leg og sjov," fortæller klubbens formand, Kennet Beckmann.

"Dagen vil blive fulgt op af et tilbud om nogle træningstimer, hvor man endnu ikke behøver at være medlem, så man rigtigt kan se, om det er noget for en. Selvfølgelig skal man ikke forvente at blive en Caroline Wozniacki eller en Rafael Nadal i løbet af en måned, men mindre kan også gøre det, og alle kan have det morsomt med tennis. Det er verdens bedste sport."

Mindst en af klubbens to professionelle trænere vil være til stede og hjælpe folk i gang, og ketsjere og bolde vil være til rådighed, husk bare at tage gummisko eller lignende på.

"Tennis er i vælten i disse år – ikke mindst på grund af Caroline Wozniacki og Frederik Løchte Nielsen," udtaler Dansk Tennis Forbunds direktør, Sune Irgens Alenkær. "Fra DTF's side er vi glade for, at Gilleleje Tennis Klub støtter op om konceptet Tennissportens Dag. Tennis er ligetil og sundt at dyrke, så tag endelig naboen, konen eller kollegaen under armen og få en oplevelse på Tennissportens Dag."

Yderligere oplysninger om arrangementet kan indhentes hos formand Kennet Beckmann, tlf. 2944 5169.                                  hou