Techno for begyndere på Tapperiet

Kom tæt på den danske technoscene og de folk, der laver lyden.
Kom tæt på den danske technoscene og de folk, der laver lyden. Foto: Morten Bentzon

torben thorsø

Arrangementsrækken Musikkens Afkroge giver dig et unikt kig ind i det danske technomiljø, hvor en renæssance lige nu udspiller sig. Oplev både koncert og samtale med det danske »technochild«, Martin Schacke.

Arrangementet »Techno, Techno, techno« er en legende gennemgang af den elektroniske musik med udgangspunkt i dansk technos rivende udvikling.

Schacke er en af hovedpersonerne i den nye generation af danske techno-DJs og producere, der med deres hurtige og hårdtslående klubmusik lige nu får international opmærksomhed. Arrangørgrupper som Fast Forward og Et Andet Sted har med DIY-ånd og fokus på community formået at skabe en base for den nye generation af techno-DJs. Og netop de nye strømninger på den danske technoscene kan du høre meget mere om, når Martin Schacke lægger vejen forbi Køge.

Koncerten kombines med en samtale mellem Martin Schacke og Bjarke Due Gunslev, der er kommunikationschef for organisationen Strøm, som gennem festivaler og koncerter arbejder med at udbrede den elektroniske musik. Bjarke Gunslev har tidligere arbejdet som kulturjournalist og har skrevet for blandt andre Berlingske og Dagbladet Information og har lavet radio for Radio24Syv og DR.

Musikkens Afkroge er et livemusik-format, der blander koncert med talks, og går i dybden med nichegenrer og formidler viden og kunst på højt niveau.

Det er tirsdag den 26. februar klokken 19 på Tapperiet, Køge. Billetter købes i døren og på: www.tapperiet.nu.