TeaterBattle med finale på lørdag

Mungo Parks TeaterBattle 2015 finder sted i Greve Teater- og Musikhus Portalen

Foto: Michael Braunstein

Torsdag, fredag og lørdag fyldes Greve Teater- og Musikhus Portalens Kabaretsal med 90 unge og engagerede teatertalenter mellem 15-25 år.

Det sker når Mungo Parks TeaterBattle 2015 løber af stablen.

Juryen består af instruktør og leder af skuespilleruddannelsen på Statens Scenekunstskole Mikkel Flyvholm, skuespiller Signe Kærup Hjort og teaterdirektør og instruktør Martin Lyngbo. Sammen skal de finde frem til den bedste forestilling – og de største talenter.

Lørdag kulminerer det hele i et spektakulært finaleshow med skuespillerne Henrik Prip og Amanda Collin som konferenciers, der guider deltagere og publikum igennem uddelingen af seks priser inden for teaterfaglige discipliner. Derudover skal de tre bedste forestillinger spille igen, inden den endelige vinder findes.

Vinderne af TeaterBattle vinder penge til professionelt at udvikle deres forestilling og æren til at spille deres forestilling på Mungo Park i Allerød til december.

Det er i år femte gang, TeaterBattle afvikles. Tidligere har konkurrencen foregået på Trommen i Hørsholm, Mungo Park i Allerød, Tapperiet i Køge og GXU – Gladsaxe 10. klassecenter.

Mungo Park TeaterBattle er et samarbejde mellem Mungo Park og kommunerne Greve, Gladsaxe, Køge og Allerød. KulturMetropolØresund er den overordnede samarbejdsplatform, som igangsætter de kunstneriske initiativer og på den måde samler de kulturelle relationer, som skaber denne unikke mulighed for at operere på tværs af de fire samarbejdende kommuner.