Tak for turen

Hørsholm Kommunes sommerudflugt for pensionister var tilrettelagt af Hørsholm Seniorråd og fandt sted tirsdag den 20. og torsdag den 22. maj. Jeg var med om torsdagen i det smukkeste sommervejr, og fra bussens høje sæder så vi rigtigt, hvilken dejlig natur vi har lige nu.

Vores dygtige chauffør førte os ad Strandvejen forbi Charlottenlund Fort gennem vores smukke hovedstad, forbi Kastrup Fort og den meget omtalte strandpark til Dragør Fort, hvor vi strakte ben og nød et glas vand/vin, mens vi så os lidt omkring.

Nogle smuttede en lille tur til Dragørs gamle charmerende by. Derefter kom vi til den imødesete middag, som til fulde levede op til vores forventninger med en lækker rejecocktail, traditionel, men velsmagende, og mør flæskesteg og efter en pause i det gode stille solskin – nej ikke lagkage i år – men en skøn æbletærte "Dragørs bedste" og dejlig kaffe.

Imens fortalte Dragør Forts ejer levende om fortets historie. Der var også et indslag om Liva Weel, og vi sang nogle af hendes sange.

Vi var i løftet stemning efter det dejlige ophold i restauranten, og det dygtige personale gjorde deres yderste for at give os en god oplevelse. Det var en dejlig dag, så stor tak til alle, der stod bag dette vellykkede arrangement.