Tæv til Rishøj hjemme

Foto: Anders Kamper
Rishøj tabte stort i hjemmekampen mod Kolding Boldklub.
Rishøj tabte stort i hjemmekampen mod Kolding Boldklub.

Efter 1-2 nederlaget i premieren skulle Rishøjs nedrykkede danmarksseriehold rejse sig lørdag eftermiddag mod Kolding Boldklub. Det kom ikke til at ske. 0-4 endte forestillingen for Martin Jungsgaards tropper, der faldt sammen efter pausen og en lige 1. halvleg.

– Det var en kamp, der var meget jævnbyrdig og lå på vippen, indtil vi scorede efter en halv times spil. En nedfaldsbold efter et hjørnespark endte hos Kenneth Petersen, som scorede. Inden pausen havde vi chancen for at komme på 2-0, da Thomas Lykke havde et hovedstød på stolpen, fortæller Kolding-træner Torben Mølby til sin klubs hjemmeside.

– Fra første sekund i anden halvleg sad vi på kampen. Vi havde tre-fire store chancer, inden Fiton Durguti scorede fem minutter efter pausen. Midt i anden halvleg fik Emil Raarup en friløber, og ganske uselvisk spillede han bolden på tværs til Jonas Spornberger, som scorede til 3-0. Og i slutfasen scorede Fiton Durguti sit andet mål. Vi kunne faktisk have vundet endnu større, siger Torben Mølby.

Efter nederlaget til FC Sydvest håber Mølby nu, at hans kan få to sejre i træk, når Roskilde KFUM kommer på besøg på lørdag.

Greves ds-hold vandt hjemme 4-0 over Sønderborg, mens Taastrup tabte 0-2 til Oure.