Tæt program til Torvedagene

Folkene i Torvedagsgruppen har lagt programmet for efteråret

Foto: Thomas Schiermacher

Birkerød Torvedage har også holdt ferie. Men når det traditionelle kæmpe-morgenbord bliver dækket i gågaden lørdag den 8. august, så er stadeholderne atter på plads på torvet.

I den kommende sæson sørger arrangørerne bag Birkerød Torvedage for nye tiltag og spændende initiativer, der skal gøre Torvedagene endnu mere tiltrækkende og for birkerødder og andre.

En af satsningerne er indførslen af tema-torvedag. Allerede d. 5 september er det Øllets Dag, hvor den gyldne drik er i fokus. Meget passende for det tema er øllet suppleret med levende jazzmusik.

Allerede ugen efter er endnu et tema på plakaten og her vender Birkerød Torvedag øjnene ud mod verden. "International Dag" byder på mad og musik i samarbejde med det lokale flygtningecenter. Sidste tema-torvedag er 19. september, hvor æblehøsten er på sit højeste og selvfølgelig er det "Frugtens Dag" på torvet i Birkerød. Her kan man se, hvordan man laver æblemost, børnene kan få en ridetur og meget andet.

Det er tredje sæson med Torvedage i Birkerød. Og Det lange seje træk har gjort, at succesen er hjemme. Men skal torvedagene fortsætte med at vokse sig større og bedre, så må der flere gode kræfter til.

"Torvedagsgruppen" har i dag ca. 12 medlemmer, der deltager i planlægning af torvedagene, arrangerer underholdning, tager sig af temadage, laver forskellige slags reklame, hænger plakater op og informerer på de sociale medier og i lokalbladene. Torvedagsgruppen tager sig også af det praktiske med afviklingen af torvedagene," skriver foreningen i sit nyhedsbrev.

Så vil man være med til at gøre Birkerød mere spændende at handle i så kan man kontakte formand for Birkerød torvedage Mogens Poulsen på email birkerodtorvedage@gmail.com.