Tæskehold overfaldt mand med spark og tramp i hovedet

33-årig mand blev tæsket af tre overfaldsmænd. To blev anholdt

Foto: Mette Dolmer Thygesen

En 33-årig mand, som forlod Fitness World i Slotsarkaderne onsdag aften omkring klokken 21.40, blev pludselig overfaldet af tre unge mænd:

"To sekunder efter, at han er trådt ud af døren, bliver han skubbet tilbage ind i SlotsArkaderne, og tre mænd begynder at sparke ham, trampe på ham og sparke ham i hovedet, mens han ligger ned. De fortsætter med at trampe på ham, indtil fire vidner kommer manden til undsætning," siger specialkonsulent Christian Have fra Nordsjællands Politi i Hillerød.

De tre overfaldsmænd opfører sig ifølge døgnrapporten truende over for vidnerne, men de forlader alligevel kort efter stedet. Politiet er dog hurtigt nået frem og når at anholde to af dem. Den tredje nåede at slippe væk.

De to, som blev taget med på stationen kommer begge fra Hillerød og bor på samme adresse. De bliver fremstillet i grundlovsforhør torsdag.

Den 33-årige mand, som blev overfaldet, bor også i Hillerød. Han blev kørt til skadestuen, men havde heldigvis ikke fået skader, der krævede en indlæggelse. Han blev ifølge politiet udskrevet igen onsdag.

"Vi ved på nuværende tidspunkt intet om motivet for overfaldet," siger Christian Have.