Tændt Nordvest-hold skal slå bundhold

Nordvest FC har fået selvtilliden tilbage efter sejren over Helsingør, og det skal gå ud over et modløst bundhold fra Allerød i fredagens gratis aftenkamp.

Foto: Foto: Mik, Brian Jensen
Praktikant Lukas. Han skal også bruge et par skud til foromtale af Nordvests hjemmekamp mod Allerød til fredagsavisen.
  Foto: Mik
Praktikant Lukas. Han skal også bruge et par skud til foromtale af Nordvests hjemmekamp mod Allerød til fredagsavisen. Foto: Mik Foto: Christian Mikkelsen (Mik)

Allerød har tabt alle forårets kampe og melder om skadet topscorer og målmand.

Så det ligner en overkommelig opgave, når Nordvest fredag aften tager imod Allerød i 2. division øst.

Og med nytanket selvtillid fra den vigtige sejr over Elite 3000 er Nordvest FC klar til at forsvare forspringet i toppen af rækken.

– Jeg kan mærke, efter sejren over Helsingør, at nu er det alvor. Fordi vi kom så godt ud af den kamp er stemningen vendt positivt – og folk tror på, at vi kan gøre det færdigt. Vi har fået tre sejre i træk, og jeg føler, at vi er på rette spor igen, erklærer Nordvest-træneren.

Og Allerøds træner Søren Bjerg virker heller ikke ligefrem sejrssikker:

– Vores hold er ikke vant til at spille divisionsfodbold, mens spillerne hos Nordvest har erfaring fra måske 1.000 divisionskampe. Nordvest er et klart bedre hold, men bolden er rund og det er 11 mod 11, som man siger, så vi vil spille vores chance. Vi vil ikke pakke os ned, og så må vi se hvor langt det kan bære, lyder det fra Allerød-træneren.