Swing, jive og rockabilly

Festlig aften med bandet 'Overjive' og dansere fra Lynge Dans

Foto: Michael Braunstein

Fredag 26. august kl. 19.00 inviterer Allerød Bibliotek til en festelig aften med bandet 'Overjive' og dygtige dansere fra Lynge Dans.

'Overjive spiller energisk og rå swingende musik, der sætter gang i dansegulvet og skaber fest, hvor end de spiller. Når bandet går på scenen med en perlerække af gode gamle jivehits på repertoiret, er det umuligt for danseglade sjæle at holde sig i ro, hedder det i en præsentation af bandet, der fortsætter:

'Publikums kendskab til genren er underordnet. Når først bandet fyrer op for de lækre blæserfigurer, skarpe guitarriffs, swingende kontrabas og rockede herrevokal, forplanter musikken sig helt automatisk ned i benene, og alle skråler med på sange som: 'Just a Gigolo', 'Rock This Town' og 'Jump, Jive and Wail' Bandet leverer et underholdende helhedsshow, hvor spilleglæden vælter ud over scenekanten og vækker minder fra forgangne tider. Så er scenen sat for et jive-fyrværkeri uden lige!'

Der vil være opvisning af fem par dansere fra Lynge Dans, som vil vise hvordan der skal danses jive, og Tina Bagger fra Lynge Dans vil give publikum en kort, nem og hurtig introduktion til, hvordan man danser jive og swing.

Arrangementet holdes i forbindelse med Allerød på X og Tværs og med tilskud fra Kultur- og Idrætsudvalget i Allerød Kommune. Gratis billetter kan hentes på biblioteket eller på www.bibliotek.alleroed.dk