Svært at få fat på politiet

Kalundborg
– Telefontiderne på politiets hjemmeside bør svare til virkeligheden, mener uheldig ejer af firehjulstrækker.

– Damen i politiets omstilling i Roskilde knaldede bare røret på, da jeg stillede hende et venligt spørgsmål…

Det fortæller Lars Vilhelmsen, som i et par dage forgæves forsøgte at kontakte politiet i Kalundborg for at få yderligere oplysninger om en sag om tyveri af hans firehjulstrækker:

– Jeg ringede to dage i træk til politiet mellem klokken 15 og 16, hvor telefonen ikke blev taget. Så ringede jeg til politiet i Roskilde, hvor damen forklarede, at erfaringen viser, at telefonen på den gamle politistation i Kalundborg ikke bliver taget efter klokken 15. Og så var det, at jeg spurgte, hvorfor man så ikke skriver på hjemmesiden, at telefontiden er til klokken 15 i stedet for klokken 16 (for de første tre ugedage).

Lars Vilhelmsen gætter på, at damen i omstillingen nok var frustreret, og han nævner, at han ikke stillede spørgsmålet om telefontiden for at spille smart eller for at være fræk.

– Jeg er med i Politihjemmeværnet og er venligt stemt over for politiet, fortæller Lars Vilhelmsen, som endelig fik fat på politiet i Kalundborg tirsdag. Her fik han en god og venlig behandling, nævner han.

Fundet ved en ransagning

Lars Vilhelmsen fik sin Nissan Terrano stjålet for fire uger siden, og den blev forleden fundet ved en ransagning. Bilen har kørt over 5.000 kilometer, siden dens rette ejer så den sidst, og vognen er voldsomt skadet og bulet over det hele. Blandt andet mangler den forreste kofanger samt en nummerplade.

– Min bil er meget tæt på at være totalskadet og skal nu laves for 119.000 kroner. Der går cirka seks uger, før jeg får den tilbage fra reparation, fortæller en ærgerlig Lars Vilhelmsen.

ur@nordvest.dk