Svær week-end på Oschersleben

Racerkøreren Kennie Frydkjær Jensen må efter week end'en 2. og 3. afdeling af ADAC Volkswagen Polo Cup erkende, at der er et stykke vej fra at være 'front-runner' i den danske udgave af Polo Cup'en til også at være det i den tyske.

Efter at være kastet lidt hovedkulds ud i serien med få dages forberedelse inden åbningsløbet på Sydtyske Hockenheim Ring i sidste week end, var det i denne week end banen i Oschersleben i det tidligere Østtyskland der lagde koldt vejr og asfalt til de to næste afdelinger.

Kennie havde svært ved at finde farten i starten af lørdagens løb, og faldt yderligere nogle pladser tilbage inden han fandt rytmen og fik kørt sig op på en samlet 15. plads. I søndagens løb var der væsentlig mere fart i starten af løbet og Kennie havde i en periode god kontakt til den forreste del af feltet – som den bageste af de forreste..! Desværre mistede han kontakten til asfalten i den svære 'Tripple Links' og et spin hen over græsset satte ham flere pladser tilbage og han måtte de sidste fem omgang kæmpe for at fastholde sin 17. plads.

– Det var jo netop for at lære at køre race, at jeg ville til Tyskland for at køre – og selvom resultaterne absolut ikke er tilfredsstillende, føler jeg, jeg har lært mere i denne week end, end en dansk Polo Cup-sæson ville kunne give mig, udtalte Kennie efter løbet.