Surt at have misset de store kampe

Foto: Rudi Dalsgaard
FCN - Sønderjyske.  250710
FCN – Sønderjyske. 250710

Fodbold: Det går fremad for FC Nordsjællands forsvarsgeneral, Andreas Bjelland, efter han i anden runde af Superligaen måtte udgå med en knæskade i kampen mod Sønderjyske.

Den har holdt ham udenfor siden, og derfor kunne FCN ikke nyde godt af hans kvaliteter i blandt andet Europa League-kampene mod Sportling Lissabon, og det ærgrer ikke mindst forsvarsspilleren selv.

– Ja, der har været kampene mod Sporting, og der har også været U21-landskampe, så det har været lidt irriterende. Men sådan er det. Man må tage det sure med det søde. Jeg har prøvet det før og ved, hvordan det er at sidde udenfor, siger Andreas Bjelland til Frederiksborg Amts Avis.

– Men det er klart, det er frustrerende, for man vil gerne spille i stedet for at løbe med den fysiske træner og kede sig. Jeg håber, det bliver en gang i næste uge, jeg kommer i gang, så jeg kan få spillet nogle kampe.

Efter godt halvanden måned på sidelinien maner Bjelland også noget kamptræning, som han måske når at få i en træningskamp inden mandagskampen mod Lyngby 20. september.

– Jeg har sagt mange gange, at jeg håbede at være klar til OB-kampen. Men det ser det ikke ud til. Jeg håber at komme med holdet i næste uge, og forhåbentlig holder jeg til det, så jeg kan komme i gang med at spille igen. Det er lidt kedeligt, det her, siger han med henvisning til de lidt ensomme, fysiske øvelser, han har måtte nøjes med på det seneste.

Forsvarsmakkeren Michael Parkhurst har også været skadet, men er også på vej tilbage nu.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis fredag