Togene på Sjælland kører normalt efter strømafbrydelse

Mellem Køge og Næstved samt Roskilde og Egøje var flere tog mandag morgen gået i stå grundet strømproblemer.

Strømproblemer har siden tidligt mandag morgen sat en stopper for togtrafikken flere steder på Sjælland, hvor togbusser er sat ind.  (Arkivfoto).

Strømproblemer har siden tidligt mandag morgen sat en stopper for togtrafikken flere steder på Sjælland, hvor togbusser er sat ind. (Arkivfoto).

Foto: Kim Rasmussen

Pendlere, der mandag morgen og formiddag skulle køre med tog på strækningerne mellem Næstved og Køge, løb ind i problemer.

Mangel på strøm omkring Køge satte nemlig togene på strækningen i stå. Men omkring klokken 11 er problemerne løst, og togene kører igen.

Det skriver Banedanmark på det sociale medie Twitter.

– Der kører igen tog mellem Næstved og Roskilde via Køge. Trafikken har stået stille efter en strømafbrydelse.

Problemerne førte i løbet af morgenen til, at der blev indsat togbusser og fundet andre alternative løsninger på strækningen.

Det gjaldt også for dem, der skulle på forbindelsen mellem Egøje og Roskilde.

Det var dog ikke kun regionaltogene, der havde problemer. De S-tog, der kører gennem Køge, var også ramt, skrev P4 Trafik på Twitter mandag morgen.

Strømproblemerne har betydet, at linjerne A, B, C, E og H har været ramt aflysninger og forsinkelser. Det er tog, der blandt andet kører mellem Farum og Høje Taastrup og Holte og Køge.

Ifølge DSB's hjemmeside forventes togene fra omkring klokken 11.30 at køre som normalt.

/ritzau/