Stormflodsramte borgere inviteres til samling

Hellig Kors Kirken i Jyllinge danner på søndag rammen om en mindre samling/højtideligehed for stormramte borgere og andre interesserede

Mogens Hallager, Jyllinge-borger og talsmand i forbindelse med oversvømmelserne i Jyllinge Nordmark, har på søndag 1. januar kl. 13.30 taget initiativ til en lille samling/højtideligehed i Hellig Kors Kirken.

På facebook skriver han følgende:

"Kære alle. Vi klarede næsten Urd, men vi har vel alle fået lidt sår på sjælen igen. Det er ikke en religiøs højtidelighed, men vi har fået lov at låne kirken, og det er vi dybt taknemmelige for. Håber at se Jer alle, uanset om I er medlem af folkekirken – eller I ikke er.

Jeg mener at vi alle har brug for lige at "komme ned på jorden igen". Jeg kan mærke at det hele påvirker mig, og jeg tror at mange har det på samme måde. Vi kører et enkelt program fra kl. 13.30, og det tager max en time," skriver Mogens Hallager i sit opslag.

Programmet er: Velkomst ved Mogens Hallager, indlæg ved præst Kaj Bollmannn, indlæg ved Poul Andersen fra Røde Kors, indlæg ved Ea fra Røde kors (lidt omkring hvilke signaler skal man lytte til hos sig selv og hos sine nærmeste, hvis man har det mindre godt), afslutning og godt nytår.

Alle stormflodsramte og andre er velkomne.