Store fødder får den bedste rabat

Skoringen i Ahlgade kører tre dage med skostørrelsen i rabat på udvalgte modeller

Foto: Foto: Per Skov Jensen, Per Skov Jensen
Mona Rasmussen, ekspedient i Skoringen i Holbæk. Foto: Per Skov Jensen
Mona Rasmussen, ekspedient i Skoringen i Holbæk. Foto: Per Skov Jensen

Det er ikke altid lige nemt at finde smarte sko i store størrelser. Men torsdag, fredag og lørdag vil folk med store fødder utvivlsomt hygge sig med, at de kan score de bedste rabatter, når Skoringen i Ahlgade i Holbæk hopper med på rabatbølgen – som eksempelvis optikernes aldersrabat – og giver sko-størrelsen i rabat.

– Vi fylder hele vores forbutik med udvalgte skomodeller, og så kan alle damer og herrer komme ind og tjene en god skilling. De typiske rabatter vil jo nok i gennemsnit ligge mellem 38 og 45, men det er bestemt også nogle gode rabatsatser, siger skohandler Jan Thomassen og lover, at rabatordningen selvfølgelig også gælder i aftentimerne fredag, hvor Holbæk inviterer hele Nordvestsjælland til stort Aftensalg og åbne butikker helt frem til kl. 22.

Nogle mennesker har det med at gå i for små sko, altså sådan i overført betydning. – Det er altid vigtigt, at man får den rette størrelse, men de tre dage kan vi næsten risikere, at folk køber skoene for stort, smiler Skoringen-chefen.