Stop nu mudderkastningen, tak!

Skal vi nu ikke lukke ned for mere mudderkastning i børnesagen?

På kommunalbestyrelsesmødet 27. juni stod klart, at DF og Nyt Stevns vil have placeret et ansvar, selv om Mogens Haugaard har været borgmester og Janne Halvor Jensen udvalgsformand på området i sidste periode. Det forekommer helt uvirkeligt, at de ikke kendte til sagerne og områdets tilstand, da der er mange andre, der kender eller har viden om, det ikke kørte på skinner, og at sagerne hobede sig op .

Det er ikke godt for vores borgere – det tænker jeg, at vi alle er enige om. Skulle vi så nu bruge en halv eller en million kroner på at undersøge området, som Socialstyrelsens task force allerede har gjort med den plan, der nu er kommet på bordet? Nej vel?

Mogens Haugaard mente i pressen (Stevnsbladet, red.), at kommunaldirektøren havde misinformeret politikerne. Jeg synes, at det er lidt af en grov påstand i pressen, når man selv sidder i Kommunalbestyrelsen. Man må jo huske på, at de ansatte ikke kan eller må forsvare sig åbent i pressen, da en kommune er politisk ledet – og dermed er Kommunalbestyrelsen chefen i butikken.

Og når man nu gerne vil sidde på toppen, ja, så er der også torne på roserne engang imellem. Sådan er det jo bare, så hvorfor ville Mogens Haugaard og Janne Halvor Jensen ikke bruge den magt, som I havde i sidste periode? Borgmesteren kan altid sætte en sag på dagsorden i Kommunalbestyrelsen – måske på lukket dagsorden, hvis han mente, at han ikke fik oplysningerne fra forvaltningen: I har haft masser af tid til opgaven.

Så derfor: Bak dog op om den redegørelse, som Steen S. Hansen og Line Krogh Lay er kommet med – og lad os komme videre til gavn for borgerne, de ansatte og politikerne.

I ved jo godt, at borgmesteren og udvalgsformanden har ansvaret i sidste ende, da de bør vide, hvad der sker på området. Sådan er verden bare. Så lad os alle sammen gå efter bolden og ikke maden til gavn for borgerne og udviklingen på Stevns.

Johnny Andersen

Hovedgaden 1C

Hårlev