Støtte til de strejkende – nu er nok nemlig nok

Da min familie og jeg for tre år siden flyttede fra Nørrebro til Holbæk, begyndte vores datter i Børnehuset i Hagested. Vi elskede Børnehuset med det samme, og vi elsker det stadig. Udenomsarealerne er fantastiske, stemningen er god, pædagoger og medhjælpere knokler for at få hverdagen for de mange små til at hænge sammen – og ikke bare hænge sammen, men også være lærerig, spændende og sjov.

Der er spireuge, hvor vores datter stolt kommer hjem med solsikkeblomster, karse og alverdens andre ting der kan gro – i potter og overskårne mælkekartoner.

Der er båldage, hvor der bliver bagt snobrød eller poppet popcorn, og hvor hun dufter af bål og falder i søvn før normalt efter en lang og dejlig dag i den friske luft – og tro ikke, at man ikke kan lave snobrød i snevejr, det kan man i Børnehuset.

Vi er glade for Børnehuset og personalet, men vi er ikke glade for den måde, personalet bliver behandlet på. De gode initiativer sker nemlig på trods! På trods af dårlige lønninger og dårlige normeringer.

Det er uanstændigt og uansvarligt at behandle de ildsjæle, der har ansvaret for vores børn, så dårligt. Det er ubegribeligt, at de, der skal give vores yngste borgere en god start, ikke får den løn, de fortjener. Ligeledes er det ubegribeligt, at vi ikke vil give dem, der tager sig af vores ældre, syge og svage, ordentlige forhold, herunder ordentlig løn. Jeg tilkendegiver derfor min fulde opbakning til de strejkende samt til de pædagoger, som måtte ønske at stemme nej til det mæglingsforslag, der netop nu er til urafstemning. Nu er nok nemlig nok!

Louise du Plessis de Richelieu

Audebovej 10, Holbæk

studerende og medlem af SF