Stjerneholdet spiller i Bringstrup-Sigersted

Fredag den 9. august begynder fejringen af Bringstrup-Sigersted IFs 150 jubilæum. Der spilles showkamp på fodboldbanen klokken 18 med Stjerneholdet, der bliver udfordret af Næstved.

I Hubertushuset på Roskildevej i Benløse går jagten ind efter gode tilbud, når der fredag og lørdag er mini country fair. Der bliver gode tilbud til såvel jægere som fritidsfolket.

Animationsfilmen "Madagascar 3" vises i Kino fredag den 10. august klokken 18.15.

Løven Alex har et mareridt, hvori han og vennerne stadig befinder sig i Afrika som gamle. Derfor foreslår han, at dyrene tage tilbage til New Yorks zoologiske have. Men før de kan vende hjem, må de en tur til Monte Carlo for at hente de flyvske pingviner, der har slået sig ned på det lokale kasino.

Filmen er med dansk tale.

"Abraham Lincoln: Vampire Hunter" vises fredag klokken 20. Præsident Lincolns mor bliver dræbt af et overnaturligt væsen, hvilket starter hans kamp mod vampyrerne og deres hjælpere. Det er en ny og intens version af den mørke og blodtørstige lærdom om vampyreren. Det er fortællingen om en af Amerikas mest elskede præsidenter og hans hemmelige liv… som historiens største vampyrjæger