Stafet for Livet skal vokse

Otto B. Christiansen ny formand for Stafet for Livet

Det tidligere konservative medlem af Hørsholm Kommunalbestyrelse, Otto B. Christiansen, vil have den årlige Stafet for Livet på Ridebanen til at vokse.

"Vi må kunne gøre det til noget større. Et ordentligt brag for Kræftens Bekæmpelse," siger Otto. B Christiansen om sin ambition.

Han har overtaget den lokale formandspost efter Brita Keller og har ydermere allieret sig med Esben Dyekjær som næstformand. Dyekjær blev som Otto B. Christiansen ikke genvalgt ved valget 21. november sidste år.

Stafet for Livet samlede sidste år omkring 750 deltagere, som løb et døgns tid for at markere kampen mod kræft.

Det tal vil den ny formand gerne have op, så der kommer endnu mere aktivitet på Ridebanen.

Fakta

* Stafet For Livet er en holdaktivitet med hold på typisk 10-15 personer tilmelder sig og samler på forskellige måder penge ind til bekæmpelse af kræft.* Det koster 100 kr. at tilmelde sig. Derud over arbejder holdene aktivt for at skaffe sponsorer.* Stafetten varer mellem 18 og 24 timer, som symboliserer, at kræft aldrig sover, og at kræftpatienter kæmper med kræften hele døgnet. * Holdene skal have minimum én deltager på banen i hele det døgn og skal ifølge Stafet for livet vise, at kamp mod kræft aldrig stopper.* Stafet for Livet finder næste gang sted i Hørsholm 25. og 26. august.