Stadig få pladser til fodboldcamp

Gørlev
Også i år arrangerer DBU og GIF fodboldcamp for fodboldglade drenge og piger i alderen 13 til 15 år. Der overnattes i Gørlevhallens gymnastiksal.

Foto: Helle Baldersbæk
Også i år kan fodboldglade drenge og piger opleve en fodboldcamp, hvor deltagerne lever som professionelle. 
  Arkivfoto: Per Jensen
Også i år kan fodboldglade drenge og piger opleve en fodboldcamp, hvor deltagerne lever som professionelle. Arkivfoto: Per Jensen

For anden gang arrangerer Gørlev IF og DBU fodboldcamp i uge 30 for unge fodboldspillere i alderen fra 13-15 år. Både drenge og piger.

På fodboldcampen i Gørlev er der plads til 48 spillere, og på nuværende tidspunkt har 44 meldt sig. Heraf er de 11 piger.

Ni GIF-spillere er tilmeldt campen, og klubben leverer desuden to trænere og en skoleleder. Der kommer også to trænere andre steder fra samt en DBU-instruktør, der er ansvarlig for træningen på campen.

Der overnattes i hallens gymnastiksal, og maden til campen leveres af restauratør Søren Tullesen.

Campen starter mandag den 21. juli og slutter torsdag den 24 juli.

Lever som i enrigtig træningslejr

DBU arrangerer fodboldcamps 25 forskellige steder i landet i løbet af sommerferien. Fodboldcamps er for alle, der er født i perioden fra 1992 til og med 1995, og deltagerne er højest 12 på hvert hold. På fodboldcamp bliver der rig lejlighed til at snuse til livet som professionel. Man træner, lever og bor i en "træningslejr" med tre overnatninger over fire dage i sommerferien.

Fodboldtræningen er af høj kvalitet, og autoriserede instruktører og specielt udvalgte trænere står for træningen, der omfatter flere træningspas om dagen. Nøjagtigt som i en professionel klub. Ud over den praktiske træning er der også teori-moduler. Indholdet af træningen er fordelt på tekniske og taktiske elementer.

hb@nordvest.dk