Ståle Solbakken er irriteret over koncentrationssvigt

Trods sejren på 2-0 over Randers er FCK-træner Ståle Solbakken ikke tilfreds med holdets indsats.

FC København besejrede Randers med 2-0 i en kamp, hvor randrusianerne tilspillede sig en del målchancer.
FC København besejrede Randers med 2-0 i en kamp, hvor randrusianerne tilspillede sig en del målchancer.

FC København hentede søndag forårets anden sejr af lige så mange mulige, da klubben kunne rejse fra Randers med en 2-0-sejr.

Måltavlen lyver som bekendt aldrig, men det var alligevel en misfornøjet FCK-træner Ståle Solbakken, som efter kampen evaluerede de 90 minutter på banen.

Særligt københavnernes forsvarsspil gav anledning til panderynker hos nordmanden.

– Der var store koncentrationssvigt undervejs. Vi var lidt ukoncentrerede, og gav dem nogle halve og hele chancer, som vi ikke må give væk, siger Ståle Solbakken.

FCK-træneren mener, at de mange Randers-chancer skyldtes et FCK-forsvar, som ikke stod optimalt på banen.

– Der var for store afstande mellem vores forsvarsspillere, og vi var ikke dygtige nok i vores duel spil. Jeg er ikke tilfreds med antallet af chancer, som vi gav væk.

Randers-træner Thomas Thomasberg er omvendt ganske tilfreds med antallet af chancer, som hjemmeholdet skabte. Det ærgrer ham dog, at hans spillere ikke fik scoret.

– Vi brændte en del chancer og blev blokeret et utal af gange, hvor det var lige ved og næsten. Det er på sådanne chancer, vi skal slå til, siger Thomas Thomasberg.

Samme holdning har midtbanespilleren Nicolai Poulsen.

– Jeg synes, at vi skabte flere chancer, end man kan forvente mod et FCK-hold, som med garanti bliver danske mestre, hvis du spørger mig, siger Nicolai Poulsen.

Derfor ærgrer det naturligvis også Randers-profilen, at det ikke blev til point.

– Jeg synes, at vi havde fortjent at få point, så jeg er selvfølgelig skuffet.

Randers får en ny mulighed for at omsætte chancer til mål i den kommende runde, når Thomas Thomasbergs tropper gæster Brøndby.