St. Lyngby vandt i Seriepokalen

Med cifrene 27-20 vandt St. Lyngbys håndboldherrer sikkert over Holmegaard

Foto: Claus Beyer

St. Lyngby IF's håndboldherrers 1.hold har efter nytår taget hul på anden halvdel af sæsonen. Rækken hedder nu serie 2 A, hvor holdene spiller med om oprykning til Serie 1.

St. Lyngby IF'herrers 2.hold sluttede på en tredje plads som gav avancement til oprykningspuljen efter nytår. St Lyngby IF's herrehold i serie 3 sluttede i toppen og det betyder, at de også er rykket op i serie 2 B rækken.

 

 

 

Sideløbende med turneringen er St. Lyngby tilmeldt seriepokalen, som er en pokalturnering, hvor hold fra serie 3 til kvalrækken deltager. Denne turnering var årets første opgave for St. Lyngby IF's herrer, og her spillede holdet mod Holmegaard Håndbold.

Kampen startede nervøst for St. Lyngby, som havde svært ved at komme til scoringer. St. Lyngby IF kom bagud 5-2 efter godt et kvarters spil, men fik i løbet af første halvlegen fundet sit fæste og gik til pause 9-9.

Anden halvleg var med et helt andet St. Lyngby hold på banen. Der blev spillet tålmodig håndbold, som blev omsat til mål, og hurtig håndbold når det var nødvendigt. Samt fik St. Lyngby IF justeret forsvaret ind så Holmegaard skulle slide hårdt for deres mål de sidste 30 minutter.

St. Lyngby havde sat mere tempo i spillet og specielt i presspillet var udeholdet stærkt anført af Patrick Morf Nielsen som gjorde en god figur. St. Lyngby IF vandt opgøret med 20-27 og er klar til avancement i seriepokalens 3 runde.  

St. Lyngby Ifs træner, Martin Klug, sagde efter kampen:

"Heldigvis fandt vi rytmen og de bærende spillere begyndte at tage det ansvar som man kan forvente. Kristoffer Ellehammer og Patrick Nielsen satte trumf på i angrebet og det gjorde en forskel, at vi kom i fart. Jeg var ikke nervøs for vi ikke skulle vinde kampen, og 2 halvleg viste også, at vi var et bedre hold på alle parametre. En syv måls sejr er godt gået af drengene, men vi kunne have vundet endnu større, hvis vi havde været mere skarpe i vores afslutninger, og særligt i første halvleg."  

Næste opgave for St. Lyngby IF's herrer er søndag 15. januar, hvor holdet hjemme i St. Lyngby Arena tager imod Tårnby HK.