Sport: Vestegnen danske mestre

Foto: Jan Rossil

Vestegnen Bordtennis markerede sig endnu engang som førende på talentfronten i Danmark, da deres drengehold vandt det danske mesterskab.

 

Drengene fra Vestegnen havde vundet grundspillet i østkredsen, hvilket betød, at de var kvalificeret direkte til semifinalerne. Her ventede Brønshøj/København, som i kvartfinalen havde vundet 8-2 over Esbjerg.

Der blev dog aldrig spænding om udfaldet i semifinalen dertil var Vestegnen alt for stærke. Vestegnen vandt sikkert med 8-1.

Der var lagt op til noget mere spænding i finalen, hvor Vestegnen skulle møde det stærke mandskab Søhøjlandet fra Silkeborg.

Der var mange tætte kampe, men Vestegnen var alligevel et lille skridt foran det meste af tiden, og da Vestegnens Sebastian Sørensen vandt sin kamp mod Theis Hagen Pedersen med 11-9 i femte og afgørende sæt, sikrede han samtidig Vestegnen sejren med 8-3.

Efter guldtriumfen var talenttræneren hos Vestegnen, Preben Larsen, selvsagt i godt humør: Drengene gjorde det rigtig godt og har gjort det hele sæsonen. Vi var favoritter, og vi formåede at leve op til favoritværdigheden, så det er jeg rigtig godt tilfreds med.

Med DM-triumfen har Vestegnen Bordtennis nu vundet drengetitlen 7 af de seneste 10 år og har sat en tyk streg under, at de er de førende på talentfronten i Danmark.