Sparkede sig til succes

Kickbokserne Kim Nielsen og Nicklas Schøller fra Frederikssund Thai/Kickboxing løber med titlen som "Månedens Idrætsudøver" i maj

Foto: Martin Arnoldus

PRISMODTAGERE Det handler meget om at have en super kondition samt en blændende teknik for at kunne gøre sig bemærket inden for den lille men kraftfulde sportsgren kickboxing.

Disse egenskaber er de to unge lokale udøvere Kim Nielsen på 18 år og Nicklas Schøller på 21 år fra Frederikssund Thai/Kickboxing i besiddelse af, og de brugte dem på bedste vis, da de begge sikrede sig stor succes ved DM i kickboxing i maj måned.

Førstnævnte løb med guldet i junior 80 kg. klassen, mens det blev til en bronzemedalje til Nicklas Schøller i senior 80 kg. klassen efter et mesterskab med mange jævnbyrdige og hårde kampe. De imponerende resultater fra mesterskabet indbringer de to lokale "boksere" titlen som "Månedens Idrætsudøver", Frederikssund Avis" og Nordeas fællespris -en titel, som de sammen med en check på 2000 kroner fra Nordea Danmark-fonden modtog i sidste uge.

Kickboksernes DM-succes er især kommet i hus efter en lang og fokuseret træning op til mesterskabet:

"Vi har trænet hårdt med især konditionen og fokuseret på at lave gode kampe, og under DM var vi derfor i topform, " understregede Kim og Nicklas, som indledte deres kometkarrierer for blot tre og to år siden.

Begge er nu, i kølvandet på DM-triumfen, inde i varmen til VM-landsholdet, og en god indsats ved det store internationale stævne Nordic Open i september vil øge deres muligheder for en landsholdsudtagelse til VM i november måned, som afvikles i Spanien:

"Vi håber meget på at komme tættere på landsholdet, hvilket er vores allerstørste mål i karrieren," sagde kickbokserne fra Frederikssund Thai/Kickboxing, som til daglig ledes af tidligere VM-deltager Tony W. Boeskov og består af 60 medlemmer fordelt på et kamphold og motionshold.