Sommersang i Valhalla

FÆLLESSANG: Kan man virkelig få lov til at synge i "Valhalla" på torsdag 13. august ?

Ja for i Gribskov Kommune ligger en tro kopi af Vikingehalleni Nordic Park ved Kolsbæk. Her ligger kopien godt gemt på de 32 tdr. land i smukke omgivelser.

Det er ikke alle og enhver, der kan komme til at se stedet, men hvis man torsdag 13. august tager en kurv med kaffe eller five o'clock drink under armen og møder op kl. 16.20, så kan man synge med i "Valhalla".

Foreningen "Musik og Kor i Tisvilde" har fået lov til at benytte disse smukke omgivelser til sommer-fyraftens-alsang.

Naturligvis kommer Frede Knudsen, Jess Christov og Ole Jacobsen og spiller alle sommersangene og dejlige spillemands kompositioner. De er forrygende dygtige og rutinerede, og der er sørget for sanghæfter til alle.

Både seniorer og familier med børn kan se frem til den lille musikalske udflugt til Nordic Park, hvor der er meget at se på og foretage sig.

Begrebet Valhalla beskrives farverigt i den Islandske "Ældre Edda" som gudernes tilholdsted.

Der boede Odin, overguden med de mange funktioner. Først og fremmest var han mytologiens Alfader, men han havde også ekstra job som gud for Skjaldekunst. Når Odin ikke var ude at ride på Sleipner med Hugin og Munin, holdt han gude-samling i Valhalla.

I den tidligste vikingetid var man inspireret af myterne og byggede huse, som vi i dag ser i kopi i Valhalla

Entre. Børn under 12 år gratis. Bus 361 ved indgangen. Mange p-pladser. Se mere på www.nordicpark.dk.

Alle med lyst til sang og alle skjalde bydes hjerteligt velkommen af Bestyrelsen for Musik og Kor i Tisvilde og Nordic Park. lp

Torsdag 13/8 kl. 16.20

Valhalla

Nordic Park

Kirkevej 43

Græsted