Sommer-OL for sjov

HANDICAP: Olympiader er ikke noget, som kun hører professionelle idrætsfolk til. Det beviste børneinstitutionen for handicappede, Skolen ved Kæret, i sidste uge, da skolen afviklede en succesrig sommer OL-uge for børnene i alle aldre.

Såvel børn som personale morede sig gevaldigt under de forskellige discipliner, som i løbet af ugen talte traditionelle sportsgrene som atletik, hockey og triathlon, mens der også blev tid til bl.a. "gummistøvlekast".

OL sluttede torsdag med afslutningsceremoni og medaljeoverrækkelse til alle, og så stod den ellers efterfølgende på fest og overnatning på insititutionen. Pædogog Annie Larsen, som deltog alle dage, fornemmede at olympiaden betød meget for børnene:

"Vi har traditioner for at holde succesrige temauger, men olympiaden er virkelig en kæmpe succes. Børnene får masser af motion og får syre i benene, så de sover nok godt om natten efter hver dag, " sagde Annie Larsen på OLs 2. dag. Hun håber sammen med det øvrige idrætsglade personale på at begivenheden gentages næste år. arnold