Solrød snydt og tævet

Foto: Jeppe Lodberg

Badminton. Det gik som forventet – Skovshoved snuppede semifinalepladsen på bekostning af Solrød Strand, da der tirsdag aften var returopgør i kvartfinalerne om det danske holdmesterskab. Og dog.

For nok var det ventet, at Skovshoved ville nå de tre sejre, der var nok til avancement, men gæsterne havde håbet på 2-2 på tavlen inden de sidste to kampe, herredouble og anden herresingle.

Men nej – og som torsdag var det damedoublen, den var gal med for solrødderne. Igen gik Maria Helsbøl og Lena Grebak i fem sæt – denne gang med Emilie Fabbeke og Anne Skelbæk. Og igen havde Solrød-parret matchbold ved 10-9. Og igen-igen tabte de sættet 12-10 – eller rettere blev frarøvet sættet, for Maria Helsbøls smash sad klokkeklart midt mellem banens to bagerste streger. Så klart inde, at det egentlig burde være overflødligt med en baglinjedommer – men han var der og minsandten om han ikke efter en længere tænkepause dømte bolden ude.

Game, set og match – 2-0, der blev 2-1 via ny sejr til Sandra-Maria Jensen i damesingle, inden herredoublen Theis Christiansen/Filip Myhren blev slået med tre gange 11-7 af Carsten Mogensen/Mads Conrad.

DAGBLADET onsdag