Solrød nedsablede Kalundborg

Foto: Jan Rossil

Lørdagens hjemmekamp imod Kalundborg endte med en 5-1 (5-0) sejr til Solrød FC. Det skete efter en kamp, hvor Solrød FC i første halvleg satte trumf på og scorede effektivt på deres chancer.

Solrød FC måtte til kampen undvære en skadet Frederik Trier og Nikolaj Schwartz, der afsonede den sidste spilledags karantæne. Til kampen blev det nye højtaleranlæg taget i brug og det blev taget flittigt i brug med de mange mål, der blev scoret i kampen.

Kampen var ikke mere 35 sekunder gammel før Solrød FC havde bragt sig på 1-0, Solrød FC holder presset i venstre side, hvor Johansen sender bolden ind foran mål, hvor Ursin lidt akrobatisk får sendt bolden i mål kanon start. En start der rystede KGI, som i lange perioder blev statister til SFCs presspil og hurtige spil over kanterne. I det 14 fangede Ursin en løs bold, prikkede den over målmanden lige uden for feltet og efterfølgende headede han bolden i mål til 2-0. Kalundborg kom kun sporadisk til halve chancer halvlegen igennem, alt imens Solrød FC havde indtil flere gode muligheder. I det 38 har Jogi et drøn fra højrekanten, hvor bolden strøg op i den fjerneste trekant til 3-0, flot mål. 43 Arian afdriblede målmanden, vippede bolden ind foran målet, hvor Johnny headede den i mål til 4-0. I halvlegens dødende minutter headede Holm bolden i mål efter hjørnespark til 5-0, hvilken forrygende halvleg.

2. halvleg blev for Solrød FCs vedkommende for det meste kørt i et kontrollerende frigear, hvilket selvsagt overlod meget af spillet til KGI, de kom til deres tilbud, men en godt spillende Rasmus i målet og et stærkt forsvar holdt dem fra scoring. Det blev dog med et kvarter igen taget lidt for let på det i frigearet, hvilket Kalundborg GI udnyttede til en scoring til 5-1 efter større klumpspil foran Solrød FCs mål.

Et par minutter efter fik Nielsen det gule kort og da han skulle ind igen fik Johnny et gult kort. Trods undertal resten af kampen satte Solrød FC tempoet et par gear op og lod ikke Kalundborg GI meget kamp tilbage, samtidig med, at Solrød FC tilspillede sig et par pæne chancer, men det hele sluttede til udbredt Solrød FC jubel, da kampens udmærkede dommer fløjtede af efter tre minutters overtid.

Det var Solrød FC der lagde mest energi for dagen fra kampens start.

Holdet er nu med i topstriden i Sjællandsserien, efter de første fire kampe.