Solbakken tipper på 1-0-sejr over russere

FC København-træner Ståle Solbakken tipper på en 1-0-sejr til sit hold, som tirsdag indleder Champions League-gruppespillet hjemme mod russiske Rubin Kazan.

Solbakken tipper på 1-0-sejr over russere
Solbakken tipper på 1-0-sejr over russere

Spillefugle bør ifølge FC København-træner Ståle Solbakken sætte penge på københavnsk 1-0-sejr i tirsdagens Champions League-gruppekamp i Parken mod Rubin Kazan fra Rusland.

– Russerne scorer normalt ikke mange mål, og mod os skaber de formentlig kun to, tre eller fire chancer, siger Solbakken.

Han vil se sit eget hold styre kampen.

– Det er vores hjemmebane, og vi skal spille optimistisk fremad banen, og det skal vi, for dette FCK-hold er ikke bygget til at spille defensivt. Vi skal sætte os på kampen og skabe flere chancer end dem, siger Solbakken.

Selvom opgøret kun er den første af seks i gruppe D, som også tæller FC Barcelona og Panathinaikos, så kalder Solbakken åbningskampen for yderst vigtig.

– Det er den mest vitale kamp for os. Tre point mod Rubin Kazan vil betyde, at vi har noget at spille for i hele gruppespillet, da vi møder Panathinaikos hjemme i den sidste kamp. Og med seks point ville vi kunne gå videre til et eller andet, siger Solbakken med henvisning til knockoutfasen i Champions League eller Europa League.

– Så det er en finale for vores målsætning om at spille europæisk efter nytår, lyder det fra Solbakken.