Sølv sikrer en sund søvn

Det er et ganske ubehageligt faktum, at sengens madras er et sted, hvor husstøvmider og andre allergifremkaldende mikroorganismer, har optimale levebetingelser. Men med en speciel bakteriehæmmende High-Tech madras med "sølvbetræk", kan man forbedre sengeh

GODNAT Når vi selv sover fredeligt, myldrer det af liv i madrassen under os! En ubehagelig kendsgerning, der skyldes, at husstøvmider og andre mikroorganismer har optimale vækstbetingelser i sengemiljøets kombination af fugt og varme.

Den hollandske sengeproducent Auping har siden 1888 specialiseret sig i udvikling og salg af kvalitetssenge og har senest udviklet den såkaldte AVS madras-serie, der har 3 overordnede fokusområder: Justérbarhed, ventilation og støtte (Adjustability, Ventilation & Support).

Med et specialudviklet madrasbetræk med sølvtråde tager Auping endnu et stormskridt i udviklingen af sengedesign, der sikrer en sund og komfortabel søvn. Sølv har gennem årtusinder været kendt for dets antibakterielle egenskaber og anvendes i dag i en mængde sammenhænge, hvor optimal hygiejne er et must. Med det såkaldte Silverness-betræk integrerer Auping "det intelligente tekstil" i deres innovative designtradition.

Et menneske afgiver i gennemsnit 50 cl. væske i løbet af en nat. På et år bliver det til godt 180 liter, hvilket stiller store krav til madrassens evne til at absorbere væsken og minimere bakterieudviklingen. Aupings Silverness-betræk har indvævede sølvtråde, der virker både bakteriehæmmende og svedreducerende, ligesom de modvirker statisk elektricitet. Betrækket mindsker altså både fugt- og varmeudviklingen, hvorved sengehygiejnen forbedres betragteligt.

Silverness-madrassen er perfekt til allergikere, som er særligt følsomme overfor husstøvmider, og er generelt et sundere alternativ til traditionelle madrasser. I kombination med en Auping sengebund, der har en åben netstruktur, som sikrer at 85 % af madrassens underside konstant får tilført frisk luft, får man et hygiejnisk, frisk og tørt sengemiljø. Med tanke på, at vi tilbringer ca. en tredjedel af livet i sengen, er der al mulig grund til at holde en god sen-gehygiejne, som fremmer en sund og ubrudt søvn, der giver større energi og overskud.