Snerydning igen

Det er interesant at læse amtsavisen i dag lørdag den 9. januar (det samme er beskrevet i Hillerød Posten – også den 9. januar, red.) , for så forstår man mere hvad der er sket i går hvor vi igen fik sne.

Jeg bor på Carlsbergvej og er tilvænnet til at bo på en af kommunens vigtigste skoleveje. tidligere år før udlicitering var vejen og især fortov og cykelsti altid bliver ryddet for sne omkring kl. 7. altså før skolegang. I avisen i dag står der at HedeDanmark først havde fået besked på at salte kl. 7. det kunne jeg se omkring lidt i 09 hvor alle børn og unge havde trådt sneen ned med fare for at falde.I gamledage fejede kommunen før de saltede, i går kørte han med kosten i oppe og jeg tænkte han bare skulle vise at han havde været der og skulle hurtigt igennem.Har man afskedet de folk, der ved hvordan man sikre en god skolevej?

I dag lørdag kl. 15 er vej og cykelsti pænt ryddet, men på fortovet, der hvor børnene skal gå på mandag er ikke ryddet. og bliver nok en iset ujævnt underlag med den gang tø og frost, der er lovet de næste på dage. Sidste gang der var sne, var fortovet i samme tilstand, og til stor fare for fodgænger, jeg mødte rent faktisk en mand der var faldet og skulle ned og have ordnet sine tænder hos tandlægerne på Byskolen.