Smag på det hele

Kokkens Vinhus markerer sit 10-års jubilæum med en stor Gourmet Festival i Glostrup Fritidscenter.
Kokkens Vinhus markerer sit 10-års jubilæum med en stor Gourmet Festival i Glostrup Fritidscenter.

Kokkens Vinhus i Glostrup fejrer 10-års jubilæum med stor smagsfestival.

kom med: Det bliver en smagsoplevelse uden sidestykke, når Kokkens Vinhus i Glostrup i slutningen august markerer sit 10-års jubilæum. Det sker fredag 28. og lørdag 29. august med en Gourmet Festival i Glostrup Fritidscenter på Christiansvej 2 i Glostrup.

Man kan allerede nu sikre sig billetter til den smagfulde event. Det sker enten gennem Regionalavisen Vestegnens læser- og fordelsklub – som findes på www.livogpuls.dk – eller ved at tage forbi Kokkens Vinhus på Hovedvejen 102 i Glostrup.

Billetprisen er på 200 kroner, men så kan man også smage på det hele. Og samtidig deltager man i konkurrencen om en champagnesmagning for 20 personer eller en kæmpe gourmet-kurv til en værdi af 2.500 kroner, hvis man køber billet i denne eller næste uge.

Det er en verden af forskellige smagsoplevelser, der møder deltagerne i Gourmet Festivalen. Man kan smage på mere end 150 vine fra hele verden, repræsenteret af winemakers fra bl.a. Italien, Frankrig og Australien. Der kan smages på 100 forskellige slags spiritus, bl.a. whisky og rom. Herudover er der masser af gourmet-delikatesser, bl.a. Summerbird chokolade, Bûlow Lakrids, pesto og mange andre delikatesser.

Der bliver også inviteret til to eksklusive masterclass smagninger med henholdsvis Taylor og Inter whisky. Til disse smagninger er der særskilt billet og begrænset antal deltagere. Taylor Masterclass foregår fredag den 28. august kl. 16.30-17.15 og Inter Whisky Masterclass foregår fredag den 28. august kl. 16.30 -17.15.