Slagelses problemer udstillet på hjemmebane

Foto: Kristian Buchmann. Copyright 2009 - Sjællandske Medier, Hans Kristensen
Slagelse FH
Slagelse FH

HÅNDBOLD: Alt for mange håbløse afleveringer og forcerede afslutninger. Det har været Slagelses to største problemer gennem det meste af sæsonen, og årsagen til at holdet kæmper for at overleve i 1. division.

I forsøget på at få flere end de nuværende 11 point på kontoen, havde Ivan Strandgaard som optakt til lørdagens kamp mod Nykøbing brugt en del tid på, hvordan holdet skulle forsøge at score på gæsterne målmand Line Pedersen.

Men tilsyneladende havde spillerne glemt alt om skuddiagrammer, da kampen først gik igang. Konstant skød hjemmeholdet kvinder lige på målvogteren, som derfor have nemt ved at redde forsøgene. Efter en jævnbyrdig start kunne Nykøbing derfor trække fra og bringe sig foran med otte ved pausen.

Kort inde i anden halvleg blev føringen øget til 11, inden Line Pedersen udgik efter at være blevet ramt i hovedet.

Det gav tilsyneladende hjemmeholdet anført af Mathile Jensen modet tilbage. Med fornuftigt forsvarsspil samt kloge beslutninger i angrebet trak hjemmeholdet ind på falstringerne. 11 mål var dog for meget at hente, og dermed kunne gæsterne løbe med sejren i Antvorskovhallen.

Resultatet blev dog i høj grad skæmmet af, en grim skade til Nykøbings Britt Roslyng, der formentlig ødelagde korsbåndet.

Slagelse FH – Nykøbing FH 26-31 (9-17)

Topscorer for Slagelse: Mathilde Jensen 8.

Topscorer for Nykøbing: Tine Mikkelsen 8.