Skydevåben fundet i Farum

Foto: Helene Stolle

En del borgere lagde mærke til den koordinerede ransagelses- og anholdelsesaktion på flere adresser i det centrale Farum, som Nordsjællands Politi i dag, torsdag den 7. juli, gennemførte allerede fra morgenstunden.

I alt blev 10 adresser ransaget, og det førte til fundet af en revolver, en pistol og godt 300 gram hash. Det oplyser Nordsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Under aktionen anholdte Nordsjællands Politi to personer, der forventes fremstillet i grundlovsforhør allerede senere i dag den 7. juli 2016 i retten i Lyngby.

Læs også: Stor aktion lige nu: Derfor er politiet massivt tilstede i Farum i dag

Ifølge Nordsjællands fandt aktionen sted på baggrund af den senere tids uroligheder i det kriminelle miljø i og omkring Farum.

"Vi håber med dagens aktion at have sendt et klart budskab til det kriminelle miljø om, at vi ikke kan acceptere, at de er i besiddelse af ulovlige genstande som våben og narkotika", siger politikommissær Carsten Spliid.

Udover Nordsjællands Politi deltog også det særlige Task Force Øst, Task Force Indbrud samt Københavns Politi ved dagens aktion i Farum.