Skuffelse over et point

Fodbold: Birkerød udlignede til 3-3 i overtiden men havde sat næsen op efter mere mod BSF.

Det pynter på Skjold Birkerød, at holdet har fået Simon Vollesen tilbage fra et ophold i Australien. Arkivfoto: Rudi Dalsgaard

Foto: Rudi Dalsgaard

Ved indgangen til dommerens tillægstid var Birkerød bagud 2-3 i sjællandsserie-opgøret mod BSF, men hjemmeholdet pressede ihærdigt på. Det gav udbytte efter et hjørnespark fra Benjamin Bennett. BSF-målmand Kasper Vilfort boksede bolden ud i ryggen på en medspiller, og så nåede bolden præcis at hoppe ind over stregen, inden den blev sparket væk.

Men selv om det lykkedes Birkerød at sikre sig det ene point sent i opgøret, så var der efterfølgende ikke den helt vilde jubel at spore. Birkerød syntes, at udbyttet skulle have været større set over 90 minutter.

– Spillemæssigt er vi bedre end BSF. Vi skulle have vundet. Det er det, som vi er skuffede over nu, men det kræver også, at man skal score på sine chancer, siger Birkerøds træner Thomas Gammelgaard umiddelbart efter opgøret.

Birkerød fik ellers en ønskestart. Der var kun spillet et par minutter, før end Troels Cilius prikkede hjemmeholdet foran efter et hjørnespark.

– Så har vi to-tre store muligheder. Der burde have stået 3-0, konstaterer Thomas Gammelgaard.

Men sådan gik det ikke. I stedet fik BSF udlignet, da Alexander Petersen fra spids vinkel fik sendt bolden ind bag debutanten Frederik Hansen i Birkerød-målet, der kun lige fik en hånd på afslutningen.

Frederik Hansen har en fortid i Hillerød, og han supplerer en velvoksen målmandstrup, der foruden ham består af Magnus Høgh Petersen, Jesper Næstby og en anden nytilkomling, Sebastian Clausen.

– Jeg har aldrig prøvet at have så bred en målmandsbænk i Sjællandsserien, konstaterer cheftræneren.

Birkerød har i vinterpausen desuden fået midtbanegeneralen Simon Vollesen tilbage fra et studie-ophold i Australien, så på den front er holdet også styrket.

Desværre fik Birkerød raget et gult kort til sig i slutningen af 1. halvleg og måtte spille en mand i undertal i starten af 2. halvleg. Det var medvirkende til, at BSF fik fremtvunget et straffespark, som Emil Tidemand scorede på.

I samme situation kom Jes Broby til skade med sit knæ, og Birkerød frygter en længere pause.

Birkerød var til lørdagens premiere også uden Nick Hofland og Marc Bredahl, men holdet fik spillet sig tilbage i opgøret, da Benjamin Bennett-Larsen udlignede til 2-2.

Birkerød måtte dog igen på måljagt, da indskiftede Oscar Wael var først over en returbold i feltet.

– Det er lidt irriterende. Vi skal hele tiden ind og jagte mål. Det burde være os, der havde været i front, siger Thomas Gammelgaard, der dog overordnet kunne se mange positive momenter i premiererunden.

– Der skal lyde en stor cadeau til drengene for at komme stærkt tilbage, og vi spiller egentlig en god kamp med højt tempo hele vejen. Der er noget at bygge videre på, siger Birkerød-træneren.

Sjællandsserien, pulje 1

Birkerød-BSF 3-3 (1-1)

Mål: 1-0: Troels Cilius (3), 1-1: Alexander Petersen (12), 1-2: Emil Tidemand (52, straffespark), 2-2: Benjamin Bennett (65), 2-3: Oscar Wael (71), 3-3: Selvmål (90)

Tilskuere: 100