Kommentar til trafikken i Skovlunde

Henning Rønne Jensen Ejbyvej i Skovlunde har konstateret flere forskellige, men vigtige ting, vedrørende trafikken i Skovlunde. Han mener, at det er logik for burhøns, at trafikken på Ejbyvej slet ikke burde foregå på Ejbyvej? Men på andre veje hvor han ikke bor – men især og helst på Lystoften.

Jørgen E. Olsen, Lystoften 5, Skovlunde

Denne viden er baseret på forlydender om, at Lystoften blev lukket på grund af at et par højt placerede politifolks indflydelse på kommunalbestyrelsen. Det ikke bare lugter mener han, det lugter fælt af kammerateri eller nepotisme hævder han.

For at understrege alvoren, og forklare andre borgere i Skovlunde hvad han mener, forklarer han at det, er ting man normalt forbinder med mafiaen I Syditalien.

Han slutter sit indlæg med, at invitere folk til at gå en tur om ad Lystoften, hvis de ellers tør, så man ved selvsyn kan konstatere, hvor indsyltet i mafiaens spin, kommunalbestyrelsen var i begyndelsen af firserne.

Men, Lystoften har altid været lukket – så det er nok Bybjergvej der tales om. Vejen hed Bybjergvej, og den var oprindelig en lukket vej. Bybjergvej blev åbnet i forbindelse med store bygge og anlægsaktivitet ved seminariet.

I begyndelsen af 80erne, var der så meget gennemkørende trafik, og på grund af vejens krumning var den livsfarlig at passere. Flere skolebørn kom, indtil den sidste uge inden den blive lukket, alvorligt til skade.

Jeg bliver desværre nødt til at ødelægge den fine syditalienske mafiahistorie, om de højtstående korrupte politifolk, der tvang borgmester Burchardt til at lukke Bybjergvej. Men det var bestyrelsen i ’Vejlavet for Bybjergvej m.m.’, der henledte kommunens opmærksomhed på den uhensigtsmæssige og for skolebørn livsfarlige trafik, hvilket resulterede i borgermøder, og rasende borger fra de andre parallelveje, der mente man ville blive oversvømmet af den trafik – der aldrig kom.

Bestyrelsen i Vejlavet bestod af formanden Willy Mortensen, kasserer Arne Holm og sekretær Jørgen Olsen. Som det ses – ikke et italiensk navn blandt dem.

Den grusomme historie om politiets overgreb, stammer fra det faktum, at Olsen fik sin nabo Asger, der var motorcykel betjent, til at måle hastigheden på nogen af de biler, der drønede gennem Bybjergvej. Asger var ikke medlem af bestyrelsen, og han er aldrig blevet anklaget for mafia aktiviteter.Så lad os få lukket den tåbelige historie.

Vi er ved at gøre klar til, at alle de kommende nye beboere i Bertelsens gl. bondegård kan snige sig ned gennem Gl. Skovlunde ved at køre gennem Lystoften for at komme gennem Ejbyvej til centeret. Men det er vel nok en mafiaboss der har arrangeret det?

For øvrigt mener jeg, at det er en god ide at sænke hastigheden på motorvejen der drøner tværs gennem Skovlunde.