Skovhusets billedskole i Jonstrup

VÆRKSTED Skovhuset har nu mulighed for at tilbyde et pilotprojekt over et forløb på 9 gange for 3 hold i Kadetbygningen på Jonstrup Gl. Seminarium.

"I Skovhusets Billedskole vil vi sætte fokus på børns mulighed for at udvikle / videreudvikle fantasi, kreativitet, eksperimentere med forskellige materialer og billedformer under vejledning af lokale kunstnere. I et samarbejde med kunstnerne Rikke Heinecke, Birgit Brandt og Christa Julin har vi sammensat et billedskoleforløb med tegning, maling og keramik," fortæller Ingrid Barsballe.

Hold 1. v. Rikke Heinecke.

På dette hold arbejder du med at tegne og male portrætter, både af dig selvog af andre, fantasiportrætter og dyreportrætter efter fotos og efter model.Du lærer at se på motivet og tegne det du ser, og at styrke dit eget udtryk.

Hold 2. v. Birgit Brandt.

Du arbejder med forskellige teknikker f.eks. akryl på lærred, collager. Du for også mulighed for at male abstrakt og figurativt.

Hold 3. v. Christa Julin.

Keramik. Ler kan æltes, klemmes og formes til alt man kan forestille sig, kun fantasien sætter grænser, dyr, mennesker, huse, skåle.

På dette hold har vi ler i hænderne fra først til sidst og lærer nogle teknikker der hjælper dig til holdbare og flotte resultater

Antal deltagere pr. hold 10 børn. Alder 8 til 12 år.

Start tirsdag d. 16. januar kl. 15.00 – 17.00.

Det er ikke gratis at deltage, men nærmere oplysninger og tilmelding til Ingrid Barsballe på tlf. 44 65 40 04 mobil 40 8140 04