Skoleturnering vundet af 7. klasse

Foto: Claus Dalskov

Asminderød Skolen har i de sidste 14 dage haft en fodboldturnering på deres nye kunstbane, og i dag blev finalen spillet mellem 5. klasse og 7.a.

Dommer var skoleleder Lars Kyndesen, og efter en spændende kamp hvor 5.klasserne overraskende gav de to år ældre elever fra 7.a stor modstand, så måtte finalen afgøres på straffespark.

Den ordinære kampe endte 5-5, men i de straffesparkkonkurrencen vandt de ældre elever med 2-1, og dermed vandt 7.a vandrepokalen.

Vi har siden at kunstbanen stod færdig for 14 dage siden haft en fodboldturnering i 10´frikvarteret og i spisefrikvarteret, og det er gået fantastisk godt. Samtidig var det jo sjovt at 5.klasserne kunne give 7.klassen så meget modstand, sagde Lars Kyndesen efter fodboldkampen, hvor alle de øvrige elever fra skolen stod med flag omkring banen og heppede på begge hold.

– Med denne bane, samt vores to nye basketballkurve ved samme anlæg har vi nu fået et lille anlæg som vi kan bruge året rundt, og vi er utrolig glade for det. Nu begynder vi for alvor at fungere i pavillonskolen, og nu kan vi koncentrer os om det vigtigt, nemlig selve undervisningen. Alle de små ting der har drillet er nu rettet til, men vi stopper ikke med at finde på nye tiltag, men det vender vi tilbage med efter sommerferien, lovede Lars Kyndesen.