Skolepengene tilbage!!

Kim Hendry, Bombakken 27. 3320 Skævinge

Det er virkelig opsigtsvækkende hvorledes bl.a. Kim Guldberg Pedersen, Tandlæge Frank Stoltenberg, og ikke mindst alle de som tror deres underskrift på protesten i december over Møllebro Centeret, var for at undgå centeret, de læste nok ikke hele sedlen igennem, ligesom Kim Guldberg Pedersen ikke læste hele mit læserbrev, og tandlæge Frank Stoltenberg med sine indirekte påstande om korruption i Hillerød Kommune som i Matador, det er vel lige til en injuriesag.

Til Kim Guldberg Pedersen, kan jeg kun grine. Han udleder, at der er 95 % som ikke vil have Møllebro Centeret, ud fra der er 1.913 likes på Facebook gruppen "ja til storcenter". Husk at kikke på "nej til storcenteret", de har cirka det samme antal likes.

Kim Guldberg Pedersen insinuer, at jeg mener der er 81 % imod centeret, fordi jeg har lavet et lille regnestykke med, at de 7.000 underskrifter svarer til 18,35 % af Hillerøds borgere over 16 år, men læser ikke det jeg egentlig skrev som konklusion: "Til trods for Hillerød Shoppings ihærdige indsats, med underskriftsark i Matas, boghandlere, tøjbutikker mv., så må det jo kunne konkluderes, at mere end 80 procent af Hillerøds voksne borgere enten ikke har handlet i bymidten, eller at de ikke har villet underskrive en protest mod dagligvarer."

Dette giver ikke udslag i, at der er flertal mod dagligvarer i det kommende center, som Hillerød Shopping har forsøgt at manipulere sig til skulle være et markant flertal.