Skiftedag på kursuscenter

Stanna og Karsten Lund Øland siger farvel efter 25 år i front for Sankt Helene, der nu føres videre af Gitte Buchberg og Brian Bak

TISVILDE Det store og velrenommerede Ferie- og Kursuscenter Sankt Helene i Tisvildeleje har pr. 1. januar 2017 ansat nyt bestyrerpar.

Stanna og Karsten Lund Øland har efter 25 år på posten valgt at træde tilbage og lade yngre kræfter overtage opgaverne på det populære ferie- og kursuscenter.

Stanna og Karsten blev ansat lige inden byggeriet af det store center var færdigt i 1991, og har siden da ydet en kæmpe indsats for at få fyldt centret med tilfredse gæster fra ind- og udland. Og man må sige det er lykkedes i en grad ikke mange havde forestillet sig, dengang i 1991.

Sankt Helene er i dag kendt i hele Danmark, i de nordiske lande, og naturligvis i mange andre lande.

Tusindvis af glade gæster har gennem årene besøgt Sankt Helene. Skoleklasser, sportsklubber, private gæster, selskaber, kommuner, institutioner, turister, firmaer, bryllupper, lejrskoler og mange flere.

Denne udvikling skal naturligvis gerne fortsætte i årene fremover, og bestyrelsen for Den Selvejende Institution Sankt Helene er derfor glad for at kunne byde velkommen til Gitte Buchberg og Brian Bak som det nye lederpar.

Gitte Buchberg har boet i Helsinge næsten hele sit liv og har et stort netværk, blandt andet i regi af flere frivillighedsposter, og kommer direkte fra en stilling som Turistchef, IT ansvarlig/webmaster og værtsskabsansvarlig i VisitNordsjælland.

Gitte har et stort kendskab til Tisvildeleje, da hun har arbejdet i turistbranchen i 20 år, har lejet sommerhuse ud i området og har arbejdet på Sankt Helene Centret en enkelt sæson.

Brian Bak, som er gift med Gitte Buchberg, kommer fra et job som teamleder hos JMV Rengøring, og med i bagagen har Brian mange års edb-erfaring fra PBS og IBM. Samtidig har Brian et kæmpe netværk i sportens verden. Er blandt andet næstformand i Nordtrim, og blev i 2016 af Gribskov Kommune udnævnt til tovholder for populære Team Tvilling.

Gitte Buchberg og Brian Bak starter i deres nye job 1. januar 2017 med Stanna og Karsten ved deres side i hele januar.

Der vil blive afholdt goddag og farvel reception på Sankt Helene fredag den 27. januar 2017 kl. 15-17, hvor alle er velkommen, meddeler Sankt Helene.

Gisli