Skæbnekampe for HØJ’s herrer

Møder onsdag og lørdag HRH74 Roslev i to kampe om en plads i 1.division

Foto: Ove Dyrstrøm

Endelig blev der sat navn på HØJ's modstander, som de skal møde, når herrerne i denne uge skal kæmpe om at bevare deres plads i 1.division. Det bliver nordjyske HRH74 fra Roslev, som HØJ skal møde i to kampe. Onsdag kl.19.00 spilles den første kamp i Sallinghallen i Roslev, mens der er returkamp i Ølstykkehallen på lørdag kl.16.00.

HRH74 Roslev har spillet indledende kval-kampe for at komme så vidt, her vandt de begge kampe mod de to øvrige 2.divisionshold fra AGF samt Team HK Køge, og dermed vandt de retten til at møde HØJ fra 1.division. Sportschef Søren Mogensen har studeret de kommende modstandere på et par videokampe.

"Det er et godt hold, men det er ingen umulig opgave. Jeg vil sige, at de er på niveau med Stoholm, som vi har slået i 1.division. Deres styrke er deres hjemmebane i Sallinghallen, hvor de plejer at spille for fulde huse, samt at de kommer i god kampform efter deres kvalifikationskampe, mens vi har holdt kamppause i 8 uger", fortæller sportschefen.

HØJ har holdt formen ved lige med at par kampe mod Otterup fra Fyn, der var i samme situation, samt med andre alternative events.

"De har som 2.divisionhold tillige benyttet sig af retten til at kunne forstærke holdet til kvalifikationskampene. Det er lovligt som 2.divisionshold, men ikke for os som 1.divisionshold, hvilket vi syntes en noget usportsligt forskelsbehandling. Desværre er vi samtidigt blevet ramt af to skader, så hverken Kenneth Thomsen og Casper Overgaard kan være med".

Søren Mogensen håber nu på et godt udgangspunkt i onsdagens kamp i Roslev, og så håber han på stor publikumsopbakning til lørdagens kamp i Ølstykkehallen, hvor der er fri entre til kampen.

 

.