Skadestuen på Hillerød Sygehus fungerer slet ikke godt!

Ole Abel,

Damvejen 18, skriver:

Farvede prioriteringskort og forklarende plakater i stort antal, skal nok forsøge på at afbøde for den meget nærliggende mulighed for udtalt utålmodighed hos skadestuens kunder. Men kortene virker ikke, for de bliver ikke brugt, men bare uddelt.

Kortsystemet kan kun bruges som bekræftelse på at husets organisation ved at der et problem, som man ikke evner at gøre noget andet ved. Man får ingen penge at gøre det for og så kan man jo ikke gøre noget.

Når man har været ventende patient der i op til seks timer ved et enkelt besøg, har man rige muligheder for at observere de ansattes adfærd.

Jeg er meget sikker på at alle i organisationen er helt overbeviste om at man hver især gør hvad man kan. Som en sagde da jeg spurgte: "vi arbejder i hvert fald".

Men det giver nu en tanke at sidde der i mange timer med en dårlig finger der til sidst har dannet sårskorpe og klaret sig selv, at se på alle disse pæne mennesker i hvide kitler med påtrykte titler, til stadighed vandre frem og tilbage gennem ventesalen. Man får den tanke at hvis da bare nogle af dem ville stå stille og reparere på de uheldige kunder – hold da op hvor ville det dog være meget bedre kundeservice og meget mere produktivt.

Mon ikke et par kyndige i organisation og kundeservice, kunne fremkomme med et par gode råd til den eller dem der er ansvarlig for den dårligt fungerende skadestue på Hillerød Sygehus.