Skadefri Wozniacki har følelsen af at kunne slå alle

Caroline Wozniacki går ind til Australian Open med masser af selvtillid efter at være blevet helt skadefri.

Årerts første grand slam-turnering i tennis, Australian Open, står for døren, og Caroline Wozniacki føler sig atter både fysisk og mentalt i topform.

Den danske tennisstjerne døjede med småskader i hele anden halvdel af 2015-sæsonen, men det har en pause samt en god optakt til 2016 fået bugt med.

– At jeg er i god fysisk form, gør meget for mig mentalt. Jeg har det bedre ude på banen og er opsat på at give den en skalle. Jeg føler, jeg kan slå alle, siger Wozniacki til Ekstra Bladet.

– Jeg føler også, at jeg fik rigtig meget med fra Auckland (WTA-turnering) i sidste uge. Jeg fik lidt rust væk og spillet nogle gode kampe. Jeg følte, at jeg ramte bolden godt, og det føler jeg også her, siger danskeren efter at have trænet i Melbourne.

2015 blev aldrig rigtigt Caroline Wozniackis år, hvor skader og formdyk sendte hende på en ranglistemæssig deroute i slutningen af sæsonen.

Den tidligere verdensetter går ind til Australian Open som nummer 18 i verden, men hun tror på, at hun kan knække den nedgående kurve i 2016.

– Jeg ser meget frem mod denne sæson. Kroppen føles fin, så jeg håber på et rigtig godt år, hvor OL gør det ekstra specielt, lyder det fra Wozniacki.

Det ligger endnu ikke fast, hvornår danskeren spiller sin første kamp i Melbourne.