Skade holder Agger ude af Liverpool-trup

Daniel Agger er ikke med i Liverpools trup til Europa League-kampen torsdag mod Utrecht på grund af en lyskeskade.

ARKIVFOTO. Daniel Agger kommer ikke med i Liverpools Europa League-kamp torsdag mod hollandske Utrecht.
  Danskeren er helt ude af truppen på 20 spillere, som Liverpool-manager Roy Hodgson har udtaget til kampen. --BV.: Liverpools Daniel Agger (R) challeng
ARKIVFOTO. Daniel Agger kommer ikke med i Liverpools Europa League-kamp torsdag mod hollandske Utrecht. Danskeren er helt ude af truppen på 20 spillere, som Liverpool-manager Roy Hodgson har udtaget til kampen. –BV.: Liverpools Daniel Agger (R) challeng

Daniel Agger kommer ikke med i Liverpools Europa League-kamp torsdag mod hollandske Utrecht.

Danskeren er helt ude af truppen på 20 spillere, som Liverpool-manager Roy Hodgson har udtaget til kampen. Årsagen er ifølge klubbens hjemmeside en lyskeskade.

Daniel Agger har haft en blandet sæsonstart, efter at Hodgson er blevet manager i klubben. I sidste uge måtte den lyskeskadede dansker på Liverpools hjemmeside forklare nogle udtalelser til dansk tv, der kunne opfattes som en kritik af Hodgsons spillestil.

Mens Agger bliver hjemme, så rejser Christian Poulsen til gengæld med til Holland som en del af truppen, hvor også topangriberen Fernando Torres indgår. Spanieren får dermed mulighed for at spille sin kun anden europæiske kamp for Liverpool i denne sæson.

Midtbanestjernen Steven Gerrard bliver sparet til kampen mod Utrecht efter et hårdt kampprogram.